...
هنگام ساخت یک space باید یک space key تعریف کنیم. این key یک شناسه منحصربفرد است (ترکیبی از حروف a-z و ارقام 9-0 باحداکثر طول 255) که بعدا نیز عوض نمیشود و کاربرد آن، در urlهای مربوطه است. همچنین هنگام ساخت space میتوان از تمپلیتهای از پیش تعریف شده استفاده کرده یا صرفا یک فضای خالی (blank space) ایجاد کرد. مثالهایی از تمپلیتهای از پیش تعریف شده:
- Team space: مناسب برای زمانی که از کانفلوئنس به عنوان اینترانت یا مدیریت اعضا استفاده میشود. برجسته کردن اعضای تیم و دادن permissionهای لازم به آنها. به عنوان مثال بعد ساختن space از این نوع، اعضای تیم همگی به صفحه اول یعنی homepage به طور خودکار اضافه میشوند.
- Knowledge base space: استفاده از جستجو و برچسبهای صفحه برای اینکه محتوا راحتتر پیدا شود. (در خود homepage) همچنین شامل دو قالب صفحه برای مقالات how-to و troubleshooting است. قالب این صفحات کاملا قابل سفارشیسازی هستند.
- Documentation space: در این space کل page tree در سایدبار نشان داده میشود و سایر لینکهای سایدبار حذف میشوند.homepage نیز از جستجو و برچسبهای صفحه برای راحتتر پیدا کردن صفحات استفاده میکند. اگر از برچسب "featured" برای هر صفحهای در این space استفاده شود، لینک آن نیز در homepage قرار میگیرد.
- Software project space: این space مناسب سازماندهی پروژه نرمافزاری است. در صفحه homepage میتوان roadmap را مشاهده یا ویرایش کرد و اعضای تیم را دید. صفحاتی نیز برای requirements، meeting notes، decisions، retros و غیره وجود دارد.
دسترسیهای Space
هر space دسترسیهای خاص خودش را دارد، بنابراین میتوان در هر space به افراد مرتبط به آن، دسترسیهای مناسبی اعطا کرد.
...
اگر بخواهید تغییرات یک صفحه یا blog post را دنیال کنید، باید آن را watch کنید. Watching یک محتوا یعنی شما ایمیلی به ازای هر تغییری مانند ویرایش، حذف، کامنت و غیره که در آن محتوا رخ دهد، دریافت میکنید. همچنین میتوانید Watcherهای space خودتان را مدیریت کنید. (نیاز است دسترسی آن را داشته باشید.) این امکان برای جایی مفید است که پروزه جدیدی ایجاد کردهاید و میخواهید افراد خاصی را از پیشرفت آن مطلع کنید.
Export
میتوان محتوای یک یا چندین صفحه یا کل space را export کرد. قالبهای موجود: word، pdf، html، xml
Editor
به کمک ادیتور کانفلوئنس میتوان انواع محتواها را ایجاد و ویرایش کرد. مثالهایی از قابلیتهای این ادیتور:
- افزودن فایل، تصویر، لینک، عکس، جدول، ماکرو
- نوشتن متن و تغییر سایز و رنگ و فونت، قابلیت bold و italic و underline، تغییر جهت متن، افزودن یا حذف تورفتگی
- قابلیت undo و redo
- تعیین نوع متن: پاراگراف، تیتر از 1 تا 6 و غیره
- قابلیت نوشتن پیشنویس و عدم انتشار
Macro
Move and Reorder Pages
راحتترین راه برای ایجاد صفحه در جای درست این است که وارد جایی بشوید که میخواهد parent آن باشد. مثلا اگر میخواهید صفحه مستقیما در خود space باشد، وقتی وارد space شدید، create را بزنید. اگر صفحه دیگری parent این صفحه است، وارد آن صفحه شوید و بعد create را بزنید.
بعد از ساخت صفحه هم میتوانید جای آن را در space تغییر دهید. راهحل: Space tools > Reorder pages
منابع
Documentation for Confluence 7.20 (user, admin, completed)
...